Η Κάτια Ταραμπανκό μιλά πρώτη φορά on camera για τον σύντροφό της!

Η Κάτια Ταραμπανκό θα είναι καλεσμένη στο “Χιούστον το Λύσαμε” και  βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής του ΑΝΤ1, έχοντας στο πλευρό της τον νέο της σύντροφο, Κώστα. 

Ο δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Σπύρος – Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε τη νικήτρια του GNTM 2 στα παρασκήνια της εκπομπής και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Το μοντέλο ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί τον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model και απάντησε θετικά. Μάλιστα, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν θα έμπαινε στο ριάλιτι εάν

υπήρχαν και αγόρια: “Εγώ δεν θα έμπαινα στο GNTM αν μέσα είχε αγόρια. Θα μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο από άποψη ανταγωνισμού. Πιστεύω αγόρι θα νικήσει το GNTM 3. Είχα φαβορί τον Ηρακλή, αλλά αποχώρησε”.

Όσο για το αν θα τη δούμε σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι, ανέφερε: “Δεν θα με δείτε στα επόμενα επεισόδια, δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση”.

Η Κάτια Ταραμπανκό μίλησε πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο και αποκάλυψε τα όσα την κέρδισαν σε αυτόν: “Μου μοιάζει πάρα πολύ σαν άνθρωπος ο σύντροφός μου. Είναι δραστήριος φουλ, έχει χαμογελάρα, χαμογελάει όμορφα ο άτιμος! Η (επερχόμενη) καραντίνα με βάζει σε σκέψεις γιατί στην προηγούμενη είχα ακούσει πολλά ζευγάρια να χωρίζουν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου – Πέθανε ο πεθερός της από κορονοϊό 

Τηλεθέαση – Πρω1νό: Πρωτιά για τη Φαίη μας στο δυναμικό κοινό!

Η αποκάλυψη γνωστής τραγουδίστριας στο Πρω1νό: «Ο σύντροφός μου είναι 11 χρόνια μικρότερος»

Keywords
Τυχαία Θέματα