Work from home: Τι να φορέσεις από Δευτέρα…αν δουλεύεις από το σπίτι

Η καραντίνα ξαναμπήκε στη ζωή μας και πολλές από εσάς θα επιστρέψετε στην εργασία από το σπίτι. Όπως είχαμε πει πολλές φορές και στην πρώτη καραντίνα, είναι σημαντικό να μην αλλάξετε πολύ την καθημερινότητά σας και τις συνήθειές σας ακόμα και αν είστε περισσότερες ώρες στο σπίτι. Καλό είναι λοιπόν, να σηκώνεστε το πρωί, να ντύνεστε, να φτιάχνεστε, να βάφεστε και να ετοιμαζόσαστε για τη δουλειά σαν να μην τρέχει τίποτα..

Παρακάτω θα δεις τις προτάσεις γνωστών fashionistas που μας δείχνουν πώς επιλέγουν να ντύνονται όταν δουλεύουν από το σπίτι.

#1. Φόρεσε το σορτσάκι σου (το μόνο σίγουρο

είναι πως δεν θα φοβάσαι μην κρυώσεις), βάλε ένα άνετο ζεστό πουλοβεράκι από πάνω και δοκίμασε ακόμα και τα πιο άβολα παπούτσια σου (ευκαιρία να τα ανοίξεις).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Autumn or summer, je ne sais pas.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell) στις 4 Νοέ, 2020 στις 4:34 πμ PST

#2. Ένα άνετο τζιν παντελόνι και ένα ζεστό πουλόβερ ή μια ζακέτα που θα φορέσεις αντί για πουλόβερ είναι επίσης μια καλή ιδέα για το work from home outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Autumn is here & it’s time to take care of your nails I’m in love with the new brand Atelier Rouge! As important it is for me to have good looking nails, as important it is with the nail care. Swipe to see how I take care of mine with #AtelierRouge @atelierrouge.official – Sold exclusivity at @kicks.se

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell) στις 18 Οκτ, 2020 στις 7:01 πμ PDT

#3. Φόρεσε όλα σου τα παντελόνια με τη σειρά, ακόμα και αυτά που δεν συμπαθείς πολύ. Ευκαιρία να δημιουργήσεις εναλλακτικά outfits τώρα που είσαι στο σπίτι και κανείς δεν θα σε βλέπει. Κάνε τα πειράματά σου και ανανέωσε το στιλ σου ώστε μόλις τελειώσει η καραντίνα να είσαι αγνώριστη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wednesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell) στις 23 Σεπ, 2020 στις 7:49 πμ PDT

#4. Φόρεσε τις γόβες σου με κάλτσες από μέσα, για στιλ αλλά και για να μην κρυώνεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very happy that the #TheCustommadeOffice autumn campaign is nominated to the best ’Fashion Week production’ category by @elledanmark – Go team Custommade & @femmesregionales! Photo by @ameliadotphotos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell) στις 15 Σεπ, 2020 στις 2:56 πμ PDT

#5. Βάλε τζιν σορτσάκια, μίνι φούστες και μην περιορίζεσαι μόνο σε φόρμες και κολάν. Ήρθε η ώρα να παίξεις με το στιλ σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can’t wait for our new Custommade autumn collection to be launched very soon…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell) στις 6 Αύγ, 2020 στις 5:22 πμ PDT

#6. Μπορεί το δερμάτινο παντελόνι να φαίνεται άβολο αλλά δεν είναι. Ειδικά αν βρεις το σωστό για εσένα σχέδιο. Συνδύασέ το με crop tops και ζακέτες και ανέβασε και μια φωτογραφία στο instagram κάνοντάς μας tag!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Purple & brown

Keywords
Τυχαία Θέματα