DIY: 3 εύκολα και πρακτικά low buns που θα σας ξετρελάνουν!

Τις επόμενες εβδομάδες θα τις περάσετε στο σπίτι και θα βγαίνετε για τα άκρως απαραίτητα ψώνια. Οι περισσότερες όμως θα συνεχίσετε να δουλεύετε και θα συναντιέστε με τους συναδέλφους και τις κολλητές σας με zoom. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε τέλειο beauty look.

Αυτό ισχύει και όταν θα βγαίνετε φορώντας τη μάσκα σας. Εκτός από το make up, εκείνο που επίσης πρέπει να φροντίσετε είναι το χτένισμά σας. Ναι, το πιο πρακτικό είναι να μαζεύετε τα μαλλιά

σας ώστε μην μπλέκονται στη μάσκα αλλά και να φαίνεται καλύτερα το άψογο eye make up look που δημιουργείτε.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες. Ειδικά τώρα. Όπως και την περασμένη άνοιξη θα σας προτείνουμε όλα όσα θα σας βοηθήσουν να περάσουν αυτές οι 3 εβδομάδες όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Κι επειδή η διάθεσή σας επιβάλλεται να είναι καλή ένα κομψό χτένισμα είναι μια καλή αρχή.

Άλλωστε έχετε γίνει experts πλέον. Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας υπέροχες πλεξούδες και έχετε αφήσει στην άκρη τα ανέμελα, πιασμένα μαλλιά.

Έχετε αδυναμία βέβαια στο συγκεκριμένο hairstyle και σας καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να το υιοθετήσετε αρκεί να το κάνετε σωστά.

Δείτε λοιπόν πως θα δημιουργήσετε 3 εύκολα και τέλεια messy low bun που μπορείτε αν θέλετε να τα στολίσετε με τα αγαπημένα σας pins, μαντήλια ή headnands.

Υπεύθυνη είναι φυσικά η αγαπημένη μας, Melissa Cook γνωστή και ως Missy Sue και είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το νέο σας lip gloss χαρίζει ενυδάτωση και κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια!

Τα 5 μεγαλύτερα χειμωνιάτικα trends σύμφωνα με τους διασημότερους make up artists!

Keywords
Τυχαία Θέματα