Νίκος Κουρκούλης: Η ενόχλησή του για τα σενάρια χωρισμού από την Κελεκίδου και ο λόγος που έφυγαν από την Αυστραλία!

Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Θέμη Γεωργαντά, η οποία θα προβληθεί απόψε, στον ΣΚΑΪ. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιο είναι το τραγούδι που απέρριψε και έκανε μεγάλη επιτυχία. “Το “θέλω να σε ξαναδώ” του Πάνου Κιάμου, το είχα στα χέρια μου πρώτος και το απέρριψα γιατί δεν ήθελα να κάνω μια δανεική επιτυχία!”, τόνισε.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που επέστρεψαν στην Ελλάδα

από την Αυστραλία, ήταν ότι η τραγουδίστρια δεν μιλούσε τη γλώσσα και δεν μπορούσε να εκφραστεί. Μάλιστα, έξομολογήθηκε: “Η δοκιμασία της Αυστραλίας, ήταν μεγάλη για τη σχέση μου με την Κέλλυ”! Όσο για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν κατά διαστήματα, είπε: “Είναι κουραστικό και ανόητο να μας χωρίζουν συνέχεια! Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, αφορά μόνο το σπίτι μου και εμένα”!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μπει  και στο εξομολογητήριο του Θέμη και να απαντήσει σε… πιπεράτες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα ποιο είναι το σημείο στο σώμα της Κέλλυς είναι το αγαπημένο του!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε νέα πλάνα από τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα! 

Η Φαίη μπήκε στην κουζίνα-Δείτε τι μαγείρεψε! 

Χαρμόσυνα νέα: Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας και δεν το έμαθε κανείς! 

Keywords
Τυχαία Θέματα