Η καλεσμένη στο Πρω1νό που έκανε τη Φαίη και τους συνεργάτες της να συγκινηθούν

Όπως, σας είχαμε αποκαλύψει, μέσα από το faysbook.gr, μια από τις καινούργιες και πιο πρωτότυπες στήλες του Πρω1νού που αφορά στη μαγειρική, έκανε σήμερα πρεμιέρα. Η τηλεθεάτρια που υποδέχτηκε η Φαίη μας στην κουζίνα, κατάφερε με την ιστορία της να συγκινήσει τόσο την ίδια τη Φαίη, όσο και τους συνεργάτες της με την ιστορία της.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει τη συνταγή της, αναφέρθηκε στον σύζυγο της, τον τρόπο που συναντήθηκαν και για τον έρωτα τους που κρατάει 39 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, έβαλε τα δάκρυα και τόνισε το πόσο όμορφα νιώθει.

«Ο

έρωτας με έκανε να τα πετάξω όλα στην άκρη, κλεφτήκαμε με τον άντρα μου, είναι 1,80 και εγώ 1,50 με τα χέρια ανάταση… Δεν με θέλανε οι γονείς του, λόγω ύψους φαίνεται… Πήγα στο πρώτο ραντεβού, λιποθύμησα, νόμιζα ότι με βλέπει όλος ο κόσμος, τώρα το έμαθε και όλη η Ελλάδα. (γέλια)». Και συνέχισε: «Είμαστε 38 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπώ τόσο πολύ, με συγκινεί, είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά κάθε φορά που τον βλέπω. Δεν μετανιώνω που παράτησα την κομμωτική έχω δυο χρυσά παιδιά…», είπε.

Μετά από αυτά τα λόγια η Φαίη βουρκωμένη αγκάλιασε την καλεσμένη της.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα