Η Ίριδα Παπουτσή από το GNTM αποκαλύπτει: «Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια…»

Έπειτα από ένα makeover, …μαθήματα συναισθημάτων μπροστά στην polaroid και μια φωτογράφηση για καμπάνια καμπάνια οπτικών και ρολογιών με κινηματογραφική αισθητική, η Ίριδα Παπουτσή ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά από την χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3.

Σήμερα (24/10), η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και έκανε αποκαλύψεις για τα ειδύλια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι των μοντέλων.

«Νομίζω απο το τελευταιο πλατό φανηκε οτι ο Σηφης με την Μαρινελα εχουν ερθει πολυ κοντα. Είδα ότι στο τελευταίο τους σετ να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι…

Υπήρχαν βραδια που ημουν στο δωματιο μου και απο τα τεσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.

Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει», είπε χαρακτηριστικά η Ίριδα Παπουτσή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το τρυφερό on air φιλί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Στο νοσοκομείο ο Arnold Schwarzenegger

Άγριες Μέλισσες-Big Brother: Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν!

Keywords
Τυχαία Θέματα