Το λάθος που κάνετε όταν καλύπτετε τα σπυράκια με κονσίλερ και πρέπει να σταματήσετε asap!

Τους βασικούς κανόνες του μακιγιάζ τους γνωρίζετε. Μετά τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας απλώνετε το φον ντε τεν σας. Και αν έχετε σημάδια ακμής, κηλίδες ή ένα σπυράκι έχει κάνει την εμφάνιση του, το κονσίλερ είναι το προϊόν που σας σώζει.

Το εφαρμόζετε τοπικά και κάνετε καλό blending. Σωστά; Σωστά. Σύμφωνα όμως με τον celebrity make up artist, Hung Vanngo που επιμελείται τα looks των Bella Hadid, Selena Gomez, Julliane Moore

και Emily Ratajkovski, κάνετε ένα μεγάλο λάθος όταν καλύπτετε τα σημάδια στο πρόσωπο με το κονσίλερ σας.

“Ο καλύτερος τρόπος να καλύψετε τις ατέλειες στο πρόσωπο σας είναι να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ που έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το φον ντε τεν. Οι περισσότερες από εσάς χρησιμοποιείτε την ανοιχτή που απλώνετε στην περιοχή των ματιών” λέει ο Vanngo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 9 Οκτ, 2020 στις 7:20 πμ PDT

Με αυτό τον τρόπο το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τα σπυράκια να φαίνονται ακόμη πιο έντονα και παράλληλα στα σημεία που υπάρχουν οι ατέλειες να ανακατεύεται το κονσίλερ με το φον ντε τεν και το αποτέλεσμα να είναι μια απροσδιόριστη απόχρωση αλλά και μπαλώματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 2 Σεπ, 2020 στις 5:36 μμ PDT

Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν: Η ανοιχτή απόχρωση είναι κατάλληλη για την περιοχή των ματιών αφού καλύπτει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει έξτρα λάμψη.

Όσον αφορά στο πρόσωπο θα πρέπει να αποκτήσετε ένα δεύτερο σήμερα κιόλας. Φροντίστε να έχετε μαζί σας το φον ντε ντε σας ώστε να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Στηρίξτε το δικαίωμα κάθε γυναίκας με καρκίνο να ζει καλά, με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκοψε τα μαλλιά της Camila Cabello και πρέπει να τη δείτε γιατί είναι άλλος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα