Shop her Look: H Φαίη μας φοράει το cargo παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν

H σχέση που έχει η Φαίη με τη μόδα είναι ξεχωριστή και η ίδια πάντα επιλέγει να φοράει brands που εμπιστεύεται και που ξέρει πως θα τη βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε της εμφάνιση. Η DOCA είναι μια εταιρία την οποία πιστεύει πολύ και αγαπάει γιατί γνωρίζει πως δημιουργεί ρούχα που βασίζονται σε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είναι ποιοτικά και ταυτόχρονα έχουν πολύ καλές τιμές. Σε αυτό το look της η Φαίη εμπιστεύθηκε

την DOCA και μάλιστα επέλεξε μερικά σχέδια από την ολοκαίνουρια κολεξιόν της ακολουθώντας μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν που είναι το cargo παντελόνι.

The Look

H Φαίη συνδύασε το χακί cargo παντελόνι της με ρούχα και αξεσουάρ σε γήινους τόνους. Συγκεκριμένα φόρεσε πάνω από το παντελόνι μια κομψή μπεζ μπλούζα με κούμπωμα στον λαιμό και ελαφρώς oversized μανίκια, όπως προστάζει η μόδα. Η Φαίη ολοκλήρωσε το look της ακολουθώντας 3 επίσης huge τάσεις στα αξεσουάρ: #1. Την χιαστί τσάντα με καρό print #2. Τη ζώνη με λεπτομέρειες από αλυσίδες #3. Τα western boots σε μεταλλιζέ απόχρωση

Shop the DOCA Look

Μπεζ μπλούζα με κούμπωμα

Γιακάδες, ζιβάγκο, ιδιαίτερα κουμπώματα στον λαιμό και γενικά λεπτομέρειες που κάνουν μια μπλούζα να ξεχωρίζει, πάντα μας αρέσουν να τις βλέπουμε στις μπλούζες μας και φέτος τις βρίσκουμε σε πολλά tops που έχουμε ήδη εντοπίσει στην DOCA.

Cargo παντελόνι

To παντελόνι που πρέπει να έχεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου είναι το cargo και η αλήθεια είναι πως αυτό το παντελόνι μας αρέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όταν το συνδυάζουμε είτε με combat boots, είτε με western μπότες ή ακόμα και με τα sneakers μας. Στην DOCA θα βρεις το παντελόνι που φοράει και η Φαίη σε 3 αποχρώσεις, σε κόκκινο, χακί και μαύρο.

Western boots

Οι western boots επέστρεψαν στη μόδα πριν από 2 χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ούτε στο ελάχιστο η δημοτικότητά τους. Η Φαίη επιλέγει ένα υπέροχο σχέδιο με μεταλλιζέ όψη από την DOCA και δημιουργεί ένα υπέροχο look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ζώνη με αλυσίδα

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν είναι οι αλυσίδες! Είτε τις επιλέξεις σε κοσμήματα, ή σε τσάντες ή στις ζώνες σου, οι αλυσίδες είναι μια λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει σημαντικά το στιλ σου.

Καρό τσαντάκι

Το καρό είναι το απόλυτο print του φθινοπώρου και του χειμώνα και η Φαίη το επιλέγει για την τσάντα της. Μπορείς να μπεις στο e-shop της DOCA όπου θα βρεις πολλά ακόμα σχέδια για τσάντες που είναι κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις.

Νέο Τεύχος Οκτωβρίου – Ανανεωμένο το νέο DOCA APP, το οποίο το χρησιμοποιώ και εγώ η ίδια. Το διαδραστικό περιοδικό μόδας – magalogue  (magazine + catalogue) με μηνιαία έκδοση…ΚΑΘΕ ΜHΝΑ οι τάσεις μόδας, έτοιμες στιλιστικές προτάσεις για να σας βοηθήσουν στις επιλογές σας , προϊόντα για κάθε μέρα της εβδομάδας , το κατάλληλο προϊόν για κάθε ζώδιο και απευθείας αγορές  μέσα από την εφαρμογή.  Κάθε τεύχος επίσης έχει και ένα editorial κομμάτι από την ίδια την κα Ντόκα.

Μπες στην DOCA για να βρεις όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Φαίης μας αλλά και όλη τη νέα φθινοπωρινή/ χειμερινή κολεξιόν.

Διαβάστε ακόμα: Μια Tik Toker μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα φτιάξουμε το πιο στιλάτο look…με φόρμες! (VIDEO)

8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!

Βγήκαμε για ψώνια και ΑΥΤΑ είναι τα 7 blazers που μας τράβηξαν την προσοχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα