Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφήνει υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή: «Δίνω δεύτερες ευκαιρίες όταν καταλάβω ότι κάποιος αξίζει…»

Καλεσμένη στην εκπομπή DoT ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο, για την εμπειρία της στην ελληνική showbiz, για το ρόλο που είχε ως κριτής σε reality, για το λόγο που τη χαρακτηρίζουν τον Τσακ Νόρις του modeling αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο που περπάτησε στις πασαρέλες χάρη στην επιμονή της Έλενας Χριστοπούλου, αποκάλυψε πως δεν την ενδιέφερε ποτέ αυτός ο χώρος παρότι όλοι από μικρή της έλεγαν πως μοιάζει με μοντέλο: «Το όνειρό του παππού μου ήταν να γίνω Star Hellas. Όταν πήρα τον τίτλο σκεφτόμουν συνεχώς τον παππού μου, δυστυχώς δεν ήταν στη ζωή όταν συνέβη.»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή παρά τα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη όσον αφορά στο γάμο της στην Αμερική, στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και στο χωρισμό της από τον τραγουδιστή.

Ωστόσο απάντησε στο τι είναι αυτό που την ελκύει σε έναν άντρα: «Δε με απασχολεί καθόλου πώς είναι εμφανισιακά, τι δουλειά κάνει… Θέλω να δω αν ταιριάζουμε λίγο στο πως σκεφτόμαστε, αν ταιριάζουμε στο μυαλό και μετά στην καρδιά. Αν είναι αληθινός και ειλικρινής ίσως και να πάμε παρακάτω», είπε, ενώ εξήγησε πως εάν το πρώτο ραντεβού δεν είναι καλό, δε δίνει δεύτερη ευκαιρία.

«Δίνω δεύτερες ευκαιρίες όταν καταλάβω ότι κάποιος αξίζει», συμπλήρωσε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη είπε στο όμορφο μοντέλο: «Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω εγώ τον Κωνσταντίνο τον συμπαθώ πάρα πολύ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος», με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω για ποιο πράγματα μιλάτε.»

Δείτε τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο DoT στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Η Τζένη Μελιτά για το block της Γαστεράτου: «Είναι σαν να μη θέλει να με ξαναδεί μπροστά της…»

Keywords
Τυχαία Θέματα