Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών για τέλειο mani στο σπίτι

Το ραντεβού στη μανικιουρίστ δεν είναι πάντα απόλαυση και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Συνήθως αργείτε καθώς επίσης δεν έχετε απεριόριστο χρόνο στη διάθεση σας ώστε να χαρείτε τη διαδικασία και το αποτέλεσμα.

Ευτυχώς τα brands που δημιουργούν βερνίκια νυχιών σας καταλαβαίνουν και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησαν φόρμουλες που χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα και μπορέστε να τα αποκτήσετε εύκολα, αρκεί μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα.

Όσο αφορά λοιπόν το προϊόν έχετε ήδη τα εφόδια. Τι γίνεται όμως με την

σωστή περιποίηση αλλά και εφαρμογή του βερνικιού ώστε να αποκτήσετε το τέλειο mani που σας προσφέρει η nail expert;

Επειδή όλοι τους είναι πολύ καλά παιδιά φρόντισαν να σας πουν τα μυστικά τους ώστε να πετύχετε ωραιότατο mani μόνες στο σπίτι.

Ξεκινάτε με το σχήμα: Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε μια απαλή λίμα κατάλληλη για φυσικά νύχια. Ξεκινάτε από τις εξωτερικές πλευρές με φορά προς το κέντρο του νυχιού κάνοντας μεγάλες αλλά ήρεμες κινήσεις. Με αυτή τη μέθοδο θα έχετε τον έλεγχο και θα μπορέσετε να δώσετε στα νύχια το σχήμα που θέλετε. Αποφεύγετε τις μεταλλικές λίμες αφού είναι πολύ σκληρές και το πιθανότερο είναι να καταστρέψουν τα νύχια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMI STREETS (@amistreets) στις 15 Δεκ, 2018 στις 7:08 πμ PST

Πριν απλώσετε το βερνίκι λειαίνετε τα νύχια με buffer: Η χρήση του buffer είναι πολύ σημαντική αφού απομακρύνει τη λιπαρότητα και τυχόν υπολείμματα από την επιφάνεια των νυχιών ενώ τους χαρίζει λάμψη. Επιλέγετε ένα μαλακό και το χρησιμοποιείτε χωρίς πίεση ή πολύ δύναμη. Δεν το παρακάνετε αφού η υπερβολική τριβή μπορεί επίσης να κάνει ζημιά στα νύχια. Τρεις φορές στο κάθε νύχι είναι υπέρ αρκετές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMI STREETS (@amistreets) στις 28 Ιούν, 2018 στις 11:29 πμ PDT

Βάφετε τα νύχια σαν επαγγελματίες: Ξεκινάτε πάντα με τη διάφανη βάση. Περιμένετε λιγάκι να στεγνώσει και εφαρμόζετε το βερνίκι ξεκινώντας από τη μέση του νυχιού. Στη συνέχεια βάφετε τα δύο πλαϊνά μέρη. Επιλέγετε ένα βερνίκι με flat βουρτσάκι το οποίο αγκαλιάζει το νύχι. Τέλος για έξτρα λάμψη και προστασία απλώνετε ένα top coat. Επιμένετε στις άκρες αφού είναι εκείνες που ξεφλουδίζουν πιο εύκολα.

Δεν ξεχνάτε να απλώσετε μικρή ποσότητα ενυδατικού ελαίου στη βάση των νυχιών το οποίο θα χαρίσει απαλότητα και φροντίδα.

Διαβάστε ακόμη:

To eyebrows look που θα λατρέψετε

Ξέρετε ποιες είναι οι τροφές που χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα