Το hair look της Charlize Theron στα Critic’s Choise Awards πρέπει να το υιοθετήσετε με την πρώτη ευκαιρία

Η Charlize Theron είναι εντυπωσιακή ακόμα και με φόρμες και τα μαλλιά της πιασμένα σε πρόχειρο κότσο. Είναι φυσικό να είναι συγκλονιστική στις δημόσιες εμφανίσεις ειδικά όταν πρόκειται για επίσημες όπως τα χθεσινά Critic’s Choice Awards. Τόσο το make up όσο και το hair look της είναι πάντα προσεγμένα και ιδιαίτερα με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να βρίσκεται στις σελίδες με τις ωραιότερες παρουσίες.

Όσο αφορά τα μαλλιά της τελευταίο καιρό είναι κομμένα σε ένα

τέλειο lob που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο, η αλήθεια είναι, πρόσωπο της. Την περασμένη εβδομάδα στις Χρυσές Σφαίρες ήταν tres chic αφού τα είχε μαζέψει σε ένα sleek χαμηλό half up. Xθες όμως είχε το ωραιότερο και πιο περίτεχνο χτένισμα της χρονιάς.

Ηθικός αυτουργός ήταν ο celebrity hairstylist Adir Abergel (όπως και στις Χρυσές Σφαίρες) ο οποίος στην κυριολεξία δημιούργησε. To χτένισμα της ήταν έργο τέχνης. Ο Abergel αρχικά έκανε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια κράτησε sleek την αριστερή πλευρά και δημιούργησε σφιχτές πλεξούδες. Την φράντζα της δεξιάς πλευρά την άφησε ελεύθερη να ακουμπά στο πρόσωπο της. Τα μαλλιά της πίσω κατέληγαν σε μία επίσης μικροσκοπική πλεξούδα την οποία στόλισε με ένα μεταλλικό μεγάλο Gucci αξεσουάρ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 13 Ιαν, 2019 στις 4:14 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 13 Ιαν, 2019 στις 4:13 μμ PST

Στην ουσία είναι ένα χτένισμα που συγκεντρώνει δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Τις πλεξούδες και τα hair accessories. Βέβαια όλη μαγεία κρυβόταν στον τρόπο που ο hairstylist τις ένωσε.

Ο Abergel είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα χτενίσματα. Πελάτισσες του είναι επίσης η Anne Hathaway η Rooney Mara και η Jennifer Garner. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε σεζόν βρίσκεται στα παρασκήνια των shows των μεγαλύτερων Οίκων ενώ παράλληλα επιμελείται τα hair looks στα εξώφυλλα αλλά και τα editorial των γνωστότερων τίτλων περιοδικών παγκοσμίως.

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι το χτένισμα της Theron είναι μεν ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ακατόρθωτο οπότε φροντίστε με την πρώτη ευκαιρία να το υιοθετήσετε, ειδικά αν έχετε τι συγκεκριμένο μήκος μαλλιών.

Διαβάστε ακόμη:

Η Hailey Baldwin έβαψε τα μαλλιά της ξορκίζοντας το μουντό χρώμα του χειμώνα

Tα eyeshadow primers που θα κρατήσουν το make up στη θέση του μέχρι την επόμενη μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα