Η Γκαμπριέλα του Power of love ξεσπάει: ”Δεν είμαι εγώ στο πορνό. Είναι σκευωρία…”

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η παίκτρια του Power of love υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ταινίες της Sirina Entertainment. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην ταινία «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα», όπου οι πρωταγωνιστές έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μια μάσκα. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που ισχυρίστηκαν πως η κοπέλα στην ταινία έχει ομοιότητες με την Γκαμπριέλα από το reality της αγάπης.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ξεσπάει: «Δεν είμαι εγώ στο πορνό! Είναι κάποια που μου μοιάζει! Βρήκα αυτόν που ανέβασε το βίντεο και μου ζήτησε συγγνώμη! Μου είπε “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου μοιάζει η κοπέλα και το κάναμε για πλάκα!”. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν! Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος. Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτρια μου στο Power Of Love. Δεν είμαι αρεστή γιατί λέω τις αλήθειες. Γι’ αυτό και με ψήφισαν για να αποχωρήσω! Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρω την άκρη μου! Όταν θα έχω αποδείξεις θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Κωνσταντίνο»

Survivor 2018: Αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου – “Χαίρομαι που έμεινε ο Γιάννης…”

Μένιος Φουρθιώτης: Η αποστομωτική απάντησε σε αυτούς που “ανεβάζουν” φωτογραφίες από το παρελθόν του με παραπανίσια κιλά

Keywords
Τυχαία Θέματα