Απίστευτη επίθεση του Μουρατίδη στην Μπακοδήμου: ”Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα δούλευε ποτέ”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ”Φτιάξε καφέ να στα πω”, μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης και σχολίασε το νέο reality της αγάπης καθώς και την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα δήλωσε on air: «Εμάς ως τηλεθεατές δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, μας ενδιαφέρει να είναι καλό πρόγραμμα που όταν τελειώνει κάτι μας έχει μείνει. Δεν μπορώ να βλέπω έναν άντρα σήμερα σε τέτοιες πόζες, βγαλμένο φρύδι και σκουλαρίκι στη μύτη. Μου κλωτσάει η αισθητική μου» και συνέχισε αναφερόμενος στην παρουσιάστρια: «Όταν πρωτοεμφανίστηκαν

την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πήραμε μια ανάσα ότι επιτέλους δύο παιδιά που επικοινωνούμε, μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μας παρουσιάζουν ωραίες εκπομπές.Όλο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα πράγμα μεταλλαγμένο. Από εκεί που περιμέναμε να μας κάνουν έξυπνα πράγματα, κατέληξαν να κάνουν trash τηλεόραση και μία μανία κάθε χρόνο να είναι στην τηλεόραση χωρίς να έχουν τίποτα να παρουσιάσουν. Φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάζουν την Eurovision και να λέει η Μαρία Μπακοδήμου σε εθνικό δίκτυο: «Καλή επιτυχία Μακεδονία». Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα δούλευε ποτέ. Αντί αυτού η Μαρία Μπακοδήμου έκτοτε δουλεύει non stop. Έφτασε στο σημείο η Μαρία Μπακοδήμου να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι. Αν έχεις εθιστεί στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να φύγεις. Έπρεπε να πει όχι».

Διαβάστε ακόμα:

Παίρνει εξιτήριο ο Ηλίας Βρεττός – Πότε επιστρέφει στο σπίτι του;

Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα