Η φόρμουλα που θα σας χαρίσει την επιδερμίδα των ονείρων σας!

Η σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τέλεια όψη στο δέρμα σας. Εκτός όμως από τα βασικά προϊόντα περιποίησης θα πρέπει να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένες φόρμουλες που μειώνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και αναζωογονούν την επιδερμίδα με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Προϊόντα με σύνθεση που στηρίζετε σε ειδικές έρευνες και χαρίζουν απίστευτο αποτέλεσμα.

Το νέο επαναστατικό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estee Lauder

ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορίας. Βασισμένο σε πρωτοφανή νέα έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής και με την πρωτοποριακή νέα τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal, στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ, και για πρώτη φορά, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Απορροφάται γρήγορα μειώνοντας την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης ενώ παράλληλα βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής.

Μετά από μια εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση, μετά από μόνο τρεις εβδομάδες οι γραμμές φαίνονται μειωμένες και μετά τη χρήση μιας συσκευασίας η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική, με νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estée Lauder (@esteelauder) στις 10 Σεπ, 2020 στις 10:49 πμ PDT

Τα τελευταία 7 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder ερεύνησαν πάνω από 80 μικρο-σηματοδοτικά μόρια που βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος τους σε ό,τι αφορά στη γήρανση της επιδερμίδας.

Σε μια πρωτοφανή ανακάλυψη, η Estée Lauder ταυτοποίησε ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο είναι απαραίτητο για τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας και προάγει πολλαπλά ζωτικής σημασίας μονοπάτια αντιγήρανσης.

Εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία, που εμπεριέχει ένα νέο μικροσηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία σε αναμονή, είναι ενισχυμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο και φυσικά συστατικά, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωση της γρήγορα και ενισχύουν τη φυσική δύναμη αναγέννησης νεότητας της επιδερμίδας.

Δείτε μερικά ακόμη θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Την προσοχή σας παρακαλώ: Δείτε το σημείο που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας!

Rose quartz: Είναι το πιο φυσικό nail look που έχετε δει μέχρι τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα