Η εξομολόγηση του Γιώργου Γεροντιδάκη: “Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης”

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10) η Φαίη μας υποδέχτηκε στο “Πρω1νό” τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του “Μελέτη” που υποδύεται στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τις “Άγριες Μέλισσες” και έκανε μια εξομολόγηση για τη σκηνή με τον Θανάση Κουρλαμπά που συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

“Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή. Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή. Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός.”, είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Μαζιώτης: “Έρχονται πράγματα καταιγιστικά στις ‘Άγριες Μέλισσες’ και ο Σαράφης θα…” 

Τα σχόλια στο “Πρω1νό” για Μελέτη-Μάνεση και η αποκάλυψη του Περρή για τη νέα δουλειά της Μιχαηλίδου! 

Δραματικές εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”: Η Ελένη χάνει το μωρό που περιμένει με βίαιο τρόπο 

Keywords
Τυχαία Θέματα