H πλεξούδα της Kim Kardashian είναι ένα μικρό αριστούργημα!

Η Kim Kardashian έχει μεγάλη αδυναμία στις περούκες, τα extensions και τις συχνές και μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά. Την έχουμε δει με πολύ σκούρα, με καστανά, με έντονα κόκκινα αλλά με το εμβληματικό icy blonde που άφησε ιστορία.

Επίσης σπάνια καταλαβαίνουμε πότε πρόκειται για το πραγματικό μήκος ή έχει ζητήσει από τον προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton να χρησιμοποιήσει μια εντυπωσιακή περούκα από τη μεγάλη συλλογή του ή να της τοποθέτησε extensions

Φυσικά

την έχουμε δει τελευταία και με τέλειο lob που της πηγαίνει πολύ αν και δεν το κράτησε για πολύ. Όσον αφορά στα χτενίσματα, ο Appleton δημιουργεί πότε ανάλαφρους κυματισμούς και πότε τέλειο sleek και super λαμπερό look.

Ενώ η Kim αγαπάει πολύ και τα half up με ρετρό ύφος που σημαίνει άκρες γυρισμένες προς τα έξω και όγκο στην κορυφή. 

Το τελευταίο της χτένισμα είναι απλά συγκλονιστικό. Ο Appleton δημιούργησε δύο χαμηλές πλεξούδες στα πολύ μακριά μαλλιά της λέγοντας: “Τι είναι καλύτερο από 1 πλεξούδα; 2”.

Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για τα φυσικά μαλλιά της reality star αλλά για extensions μιας και είναι πάρα πολύ μακριές και πολύ πλούσιες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 10 Οκτ, 2020 στις 3:21 μμ PDT

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο celebrity hairstylist πλέκει τα μαλλιά στις διάσημες πελάτισσές του. Η πλεξούδα της Kylie Jenner ακουμπούσε σχεδόν στο πάτωμα και είναι πλέον εμβληματική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 6 Ιούλ, 2020 στις 12:53 μμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σημάδια κούρασης: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Το αγαπημένο σας brand για τα μαλλιά έγινε δέκα ετών και ανανεώνει όλες τις σειρές του!

Keywords
Τυχαία Θέματα