Η ερώτηση της Μενεγάκη στην Παπαδημητρίου που έφερε την αποκάλυψη-Επιστρέφει τηλεοπτικά!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Μαριχουάνα Stop”, στην οποία και πρωταγωνιστεί και στα όσα εσπράττει από τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την Ελένη Μενεγάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε… καταλάθος πως πρόκειται να επιστρέψει τηλεοπτικά!

Η παρουσιάστρια την ρώτησε γενικά αν θα έκανε ένα τηλεοπτικό comeback και η ηθοποιός απάντησε: “Πιστεύω ότι τώρα θα κάνουμε κάτι καινούριο. Αισθάνομαι, έχω ένα ένστικτο ότι κάτι λίγο διαφορετικό θα προκύψει. Συζητάω διάφορα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Όχι εντελώς διαφορετικό, δεν θα είναι η μέρα με τη νύχτα, θα είναι εκεί… σούρουπο. Δεν το λέω σε σχέση με τον χρόνο, θα έχει μια ιδέα… Μου αρέσουν τα διαφορετικά πράγματα, να πειραματίζομαι. Θα ήθελα να είναι ένα mix πραγμάτων, δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι”!

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη για να το “σώσει” άλλαξε θέμα λέγοντας: “Εγώ δεν ήξερα κάτι, έτσι στο είπα, αλλά τώρα κατάλαβα. Πάμε στο θέμα μας γιατί μπορεί να μη θέλει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Μαρία Κορινθίου ως “Κατερινιώ”-Το σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την αλλαγή στην εμφάνιση της

Keywords
Τυχαία Θέματα