Η ερωτική εξομολόγηση της Ειρήνης Καζαριάν στον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του!

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ριάλιτι του Star και να εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες.

Μάλιστα, ούσα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δουλειές της.

Σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο προφίλ της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τρειες κοινές τους φωτογραφίες και μέσω της λεζάντας έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της.

“Έρωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την ένταση σου, το πάθος σου για τη ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα pancakes. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα καλά σου και στα κακά σου, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου.”, έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν. 

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Noune Eirini (@nounekazaryan) on Nov 11, 2020 at 8:20am PST

Διαβάστε ακόμη:

“ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA” με τον Στέφανο Κορκολή το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00 

Η Ελένη Τσολάκη μας δείχνει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε! 

My Style Rocks: Οι συμβουλές της Έλενας Χριστοπούλου στην Αρετή Λις-“Έχεις μια περίεργη αδιαφορία” 

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book