Η ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή τον γάμο Χρανιώτη-Αβασκαντήρα!

Το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία στην Τήνο, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Πλάνα από τον γάμο τους προβλήθηκαν και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα η παρουσιάστρια έσπευσε να ξεκαθαρίσει κάτι on air. Η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία παρουσίασε και το θέμα στην εκπομπή, ξεκίνησε να λέει: «Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον Ντάνο…».

Τότε, η Ελένη μη κρύβοντας την ενόχληση

της γι΄αυτό το θέμα, έσπευσε να τονίσει πως ο πατέρας συνόδευσε τη νύφη: «Το άκουσα αυτό που λες, αλλά είδα ότι ο Ντάνος οδηγούσε και από πίσω η νύφη καθόταν με έναν κύριο, έτσι είδα στα πλάνα… Δεν τη συνόδευσε ο Ντάνος παιδιά, ο πατέρας της τη συνόδευσε και μην αδικούμε τους γονείς γιατί αυτή τη μέρα περιμένουν για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην εκκλησία. Μην τους αφήνετε τους γονείς στην άκρη, υπήρχε ο μπαμπάς που συνόδευσε αυτό το κορίτσι στην εκκλησία»!

Αξίζει να αναφέρουμε πως τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Ντάνος παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, ωστόσο, ο νικητής του Survivor, οδηγούσε το όχημα που τη μετέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η συνάντηση της Φαίης με την Κέλλυ Κελεκίδου και η αποκάλυψη για τις εξόδους τους στη Θεσσαλονίκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα