Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/12

Τα μίνι φορέματα με τα ενδιαφέροντα, πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα prints είναι ιδανικά για μια statement εμφάνιση. Φοριούνται συχνά από τις αγαπημένες μας σταρ, τις fashion bloggers που ξεχωρίζουμε και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που παίρνουν το στυλ τους στα σοβαρά και

γρήγορα γίνονται αντικείμενα συζήτησης. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα βάλετε και εσείς στην γκαρνταρόμπα σας.

Σε ένα τέτοιο φόρεμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Peace and Chaos –πίσω από αυτήν κρύβεται το υπερταλαντούχο δίδυμο Νεφέλη Άλαν και Δημήτρης Πανταζής. Ένα φόρεμα μίνι, μακρυμάνικο, με σούρα στη μέση, με τέλεια γεωμετρικά prints σε μαύρο και σε κόκκινο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη φαρδιά διπλή ζώνη με διπλές western αγκράφες στη μέση, Peace and Chaos και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες western boots με την υπογραφή Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της εταιρείας Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ AMC Multiolour System Face & Body Powder Matte της Inglot και στα χείλη το κραγιόν Teen Dream της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Οι αγαπημένες μας celebrities και οι fashion bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους λατρεύουν τα φορέματα με τα γεωμετρικά prints και συχνά τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους, καθημερινές και επίσημες.

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει και έτσι θα πάρετε ιδέες για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/12

Keywords
Τυχαία Θέματα