Λεωνίδας Καλφαγιάννης: H πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά το σοβαρό τροχαίο

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Αναφερόμαστε στο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στα τέλη του Οκτωβρίου, λίγο πριν την πρεμιέρα του σίριαλ «Για πάντα παιδιά», στο κανάλι open!

Ο ίδιος τραυματίστηκε και στα δυο του πόδια – συγκεκριμένα έσπασε τον μηρό του και χτύπησε στο γόνατο και την κνήμη- και χρειάστηκε και να χειρουργηθεί, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και αν γίνει και πάλι καλά. Όπως ήταν

βέβαια λογικό και επόμενο αναγκάστηκε να μείνει μακριά από όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν αφού ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς «Για πάντα παιδιά» και ο Αποστόλης Τότσικας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μαζί του και ένα βίντεο στο instagram να στέλνουν τις ευχές τους στον… Νίκο Πουρσανίδη, που είχε την γιορτή του χθες.

Ο Νίκος Πουρσανίδης είχε πει σε συνέντευξή του για τον τραυματισμό του συναδέλφου του, που επηρέαζε το σενάριο της σειράς:

«Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να μπει αυτό στο σενάριο, αλλά η ομάδα έχει δέσει τόσο πολύ που κάνουμε τα πάντα για να κυλήσει σεναριακά η σειρά όσο πιο ομαλά γίνεται».

Και είχε τονίσει: «Είναι πολύ καλύτερα Μάλιστα οι γιατροί του λένε ότι θα αναρρώσει πολύ γρήγορα»!

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: Το Τατουάζ συνεχίζεται για τρίτη σεζόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα