Το χρώμα της χρονιάς έγινε ήδη σειρά μακιγιάζ!

Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς και ειδικά εμείς οι Μεσογειακές πολύ χαρήκαμε γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Πρόκειται για το Living Coral, το ζωηρό κοραλί δηλαδή. Το καλοκαιρινό, με τις χρυσές ανταύγειες που χαρίζει ένταση στο πρόσωπο και μας φτιάχνει τη διάθεση όταν είναι στο manicure μας.

Βέβαια όπως τόνισα οι make up artists επιμένουν ότι το κοραλί δεν έχει εποχές. Είναι τέλειο και το χειμώνα αφού χαρίζει μια πινελιά ζωντάνιας που έχουμε ανάγκη.

Και δεν πρόλαβε η Pantone να το ανακοινώσει λανσαρίστηκε ήδη σειρά μακιγιάζ αφιερωμένη στο τέλειο χρώμα. Πρόκειται

για το brand Butter London που δημιούργησε τρία βερνίκια νυχιών, ένα λιπ γκλος και ένα blush σε μορφή στικ (το οποίο μπορεί επίσης να εφαρμοσθεί και στα βλέφαρα και στα χείλη) και μας ενθουσίασε.

Φυσικά το brand γνώριζε εδώ και έξι μήνες ποιο είναι το χρώμα της χρονιάς και απλά το κρατούσε μυστικό. Την μία μέρα ανακοινώθηκε και την επόμενη λάνσαρε τα βερνίκια νυχιών.

Είναι mini size ώστε να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ μας και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Αγαπημένο μας είναι ήδη το πιο έντονο με το glitter στη σύνθεση του το οποίο είναι ότι ωραιότερο για τα φετινά Χριστούγεννα ειδικά αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα λανσαριστούν το Living Coral Plush Rush Lip Gloss και το Living Coral Plush Rush Blush Stick.

Ένα λιπ γκλος με υπέροχη μυρωδιά και λαμπερό φινίρισμα που αφήνει στα χείλη πλούσιο χρώμα ενώ τα κάνει να δείχνουν πλούσια και τέλεια και ένα ρουζ σε μορφή στικ που μπορείτε να απλώσετε απευθείας από τη συσκευασία στα ζυγωματικά αλλά και στα βλέφαρα αντί για σκιά ή στα χείλη κάτω από το λιπ γκλος για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνουν στο νεσεσέρ μας για πολύ καιρό. Τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκακαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

H λάμψη στα μαλλιά είναι εύκολη υπόθεση αν ακολουθήστε το τρικ των hairstylists

Οι Top Beauty Bloggers σας μαθαίνουν πως να κάνετε το ωραιότερο Smoky Cat Eye!

Keywords
Τυχαία Θέματα