Καινούργιου για Γερμανού: “Έχω σοκαριστεί! Μετά από όλο αυτό, συνέχισε να με χτυπάει!”

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν μέσα από την εκπομπή της “Ευτυχείτε”, τους ωραιότερους άνδρες για το 2018, και ανάμεσα τους ήταν και ο Kim Tae-hyung και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια, όπου ακούστηκαν διάφοροι χαρακτηρισμοί για την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος από τα σχόλιά τους στα social media.

Μερικά από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της, τα οποία προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στο

Twitter, κατηγορώντας την Κατερίνα Καινούργιου για ρατσιστικά σχόλια ήταν: «Αυτή είναι η Ηρώ! Για μένα είναι γυναίκα αυτό που βλέπω. Δεν βλέπουν καλά αυτοί που ψήφισαν! Είναι αντικειμενικά άσχημοι!»

Το θέμα έπαιξε στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, και ακολουθούν όσα είπε η Ναταλία Γερμανού τόσο για την Κατερίνα Καινούργιου όσο και για τον Dj Pitsi:

“Τα σχόλια ήταν κάπως… πώς να τα αποκαλέσω τώρα; Δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής εν έτει 2019, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Βυζάντιο. Και τώρα ξαφνικά ο Dj Pitsi… κανονικά εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνούν από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας! Από πού και ως πού ο Dj Pitsi θα μου πει εμένα τη γνώμη του για ένα συγκρότημα το οποίο έχει βγει εξώφυλλο στο TIME, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, έχουν συνεργασία με τη UNICEF; Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Αν ήταν ελληνικό συγκρότημα θα το έκαναν αυτό το σχόλιο; Ιδανικά εγώ θα έλεγα να αντικατασταθούν τα Διλήμματα για μία εβδομάδα και επί 20 λεπτά κάθε μέρα να παίζουν ένα αφιέρωμα στους BTS. Και να μη συμμετέχει ο Dj Pitsi στο αφιέρωμα παρακαλώ αν δεν μάθει απέξω τα τραγούδια τους.”

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: “Μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια την οποία σέβομαι και υπεραγαπάω έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της. Μας έκανε και μάθημα λοιπόν για την κορεάτικη μουσική και έχοντας διαβάσει όλο αυτό που έχω τραβήξει εγώ, συνέχισε να με χτυπάει” και κατόπιν έπαιξε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Με παίρνουν και μου λένε το Ναταλάκι τι έχει μαζί σου; Καλά δεν έχει διαβάσει ή ενημερώσει όλο αυτό που έχεις τραβήξει; Δεν θα έπρεπε να σε στηρίξει αντί να σε κολλήσει στον τοίχο; Ευχαριστώ Ναταλία μου, πέρασα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο”.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό Αποκλειστικό: Ποιες δύο παρουσιάστριες βρίσκονται στα μαχαίρια;

Keywords
Τυχαία Θέματα