Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/6

Το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της μόδας και γι’ αυτό θα πρέπει να το έχετε όλες στη γκαρνταρόμπα σας. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί πάντα, ανεξάρτητα από τα trends της κάθε σεζόν, όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και na συνδυαστεί με όλα τα αξεσουάρ σας.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB,

ένα στενό, μίνι, ραβδωτό φόρεμα, με έναν ώμο και βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν μπροστά με ένα μαντήλι -σας έχουμε πει πως αποτελούν πολύ μεγάλη τάση- Tsakiris Mallas και Fashionably Silver Essentials Black Rhodium Plated μεγάλους κρίκους από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το σούπερ καλοκαιρινό μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen και στα χείλη το μολύβι Νο 4 της Radiant και το κραγιόν Νο 01 Rose από την Beauty is Life και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Η Jennifer Aniston αγαπάει πολύ τα μικρά μαύρα φορέματα και τα επιλέγει σχεδόν πάντα για τις επίσημές τις εμφανίσεις. Δείτε τα στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/6

Keywords
Τυχαία Θέματα