Κοιτάω Μπροστά: Τα μυστικά που μοιράζονται οι φίλες μεταξύ τους

Η Ράνια Θρασκιά και η Φαίη μας στην στήλη του Πρω1νού ”Κοιτάω Μπροστά” συζήτησαν για τα μυστικά που συζητούν οι φίλες μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η Ράνια ανέλυσε ένα ερώτημα που “βασανίζει” πολλές γυναίκες. “Αν μάθαινες κάτι για τον σύζυγο ή σύντροφο της φίλης σου, θα της το έλεγες”; Ένα ερώτημα που βάζει σε σκέψεις και η απάντηση από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν γνωρίζουν πώς θα πράξουν σε ανάλογο περιστατικό, θα σε βοηθήσουν τα παρακάτω σημεία:

Πριν αποφασίσεις να αποκαλύψεις ή όχι το μυστικό στη φίλη σου, θα ήταν βοηθητικό να σκεφτείς
για ποιο λόγο θέλεις εσύ να το κάνεις.Αν αυτή είναι μια επιλογή που εξυπηρετεί εσένα ή τη φίλη σου.Τι σημαίνει για εσένα να κρατάς ή όχι ένα τέτοιο μυστικό.Αν θα πυροδοτούσε κρίσιμες εξελίξεις στη σχέση της φίλης σου με τον σύντροφο της.Σκέψου και απάντησε στον εαυτό σου με ειλικρίνεια, αν υπάρχουν μέσα σου δεύτερες σκέψεις για την πράξη σου.Αναλογίσου με ποιον τρόπο η απόφαση σου θα επηρεάσει τη φιλία σας.Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της φίλης σου και σκέψου τι θα ήθελες να είχε κάνει εκείνη αν είχε μια πληροφορία για τον σύντροφο σου που εσύ αγνοείς.Αναρωτήσου αν η φίλη σου είναι έτοιμη να μάθει τι συμβαίνει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανακοίνωση του Δήμου Βερύκιου για την Ελένη Τσολάκη: Παραμένει ή αποχωρεί από τον Alpha;

Keywords
Τυχαία Θέματα