Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/2

Το κόκκινο, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο δυναμικό χρώμα, αφού προκαλεί αναταραχή και ελκύει την προσοχή. Γι’ αυτό και εσείς αν θέλετε να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα, ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κόκκινο φόρεμα. Αν δεν έχετε ακόμα ένα στην γκαρνταρόμπα σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε, αφού έχουμε εκπτώσεις. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και εποχές.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την

εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κατακόκκινο ελαστικό, άκρως θηλυκό φόρεμα από την εταιρεία Zini. Και θέλησε να σας το κάνει δώρο. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή -το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude peep toe γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα ψηλό pony tail και τα διακόσμησε με μια κόκκινη κορδέλα, ένα αξεσουάρ πολύ hot, που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τα κόκκινα φορέματα σε διάφορα μήκη και κοψίματα είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα ρούχα των celebrities που λατρεύουμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές  από τις ωραιότερες εμφανίσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Astrid Stawiarz /Getty Images/ Ideal Image

John Lamparsk /Getty Images/ Ideal Imagei

Jemal Countess /Getty Images/ Ideal Image

Tristar Media /Getty Images/ Ideal Image

Lia Toby /Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/2

Keywords
Τυχαία Θέματα