Δείτε τη make up artist που συνδυάζει το χρώμα στις βλεφαρίδες με εκείνο στα χείλη και έχει γίνει viral

Όλες μας κάποια στιγμή φορέσαμε μια χρωματιστή μάσκαρα. Μπλε, πράσινη, μοβ ή ακόμη και φούξια οι πιο τολμηρές. Τα make up trends άλλωστε πρότειναν τα έντονα χρώματα στις βλεφαρίδες και οι ειδικοί τις χρησιμοποιούσαν στις διάσημες πελάτισσες τους χαρίζοντας έξτρα ένταση στα μάτια.

Οι beauty bloggers επίσης που αγαπούν κάθε τι εντυπωσιακό υιοθέτησαν την τάση κάνοντας μας να τις αντιγράψουμε. Και τώρα έρχεται

μια mak up artist να γίνει viral χάρη στο παιχνίδι που κάνει με τη χρωματιστή μάσκαρα. Τη συνδυάζει με το ίδιο χρώμα στα χείλη και όλο το twitter μιλά γι΄ αυτή.

Πρόκειται για την Lauren B. Brown η οποία ανέβασε φωτογραφίες της με έντονο πορτοκαλί, μπλε royal και βαθύ μοβ που είναι συναρπαστικά. Και δεν έμεινε σ’ αυτό.

Δημιούργησε και ένα rainbow eye lashes look με καφέ χρώμα στα χείλη που άφησε άφωνες τις θαυμάστριες της κι εμάς μαζί. Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως μετά από αυτό δεν μπορεί να επιστρέψει στην κλασική, μαύρη μάσκαρα.

Μέσα σε μία μέρα το συγκεκριμένο tweet είχε 14.000 retweets και χιλιάδες σχόλια.

Η Brown αποκάλυψε πως φορά ψεύτικες βλεφαρίδες και θεωρεί πως είναι ότι πιο χαρούμενο και χαριτωμένο έχει δημιουργήσει μέχρ τώρα.

Ναι, είναι στ’ αλήθεια πολύ εντυπωσιακό. Θα σας παρακαλέσουμε όμως απλά να το θαυμάσετε. Εκτός αν είστε καλεσμένες σε πάρτι μασκέ τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη:

Η make up artist της Kendall Jenner μαρτυρά το μυστικό για τα τέλεια φρύδια της

Έχεις μπλε μάτια; Αυτές είναι οι σκιές που σου ταιριάζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα