Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/6

Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Access Fashion, που αποτελείται από ένα λευκό broderie cropped top με δέσιμο στην

πλάτη και ένα μπλε τζιν με καμπάνα που παραπέμπει στα 70’s.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με διάφορα κοσμήματα Maria Kaprili Jewellery Store, μια ζώνη φουλάρι, επίσης Access Fashion και ένα ζευγάρι σουέντ mules, Shoebox.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της, που τα έπιασε σε ένα ψηλό pony tail, αφήνοντας ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της. Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα και πιο βολικά χτενίσματα που μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς σε όλες τις περιστάσεις.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με λευκά τοπάκια και πως τα έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα