Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/4

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το jumpsuit, την ολόσωμη δηλαδή φόρμα, ένα κομμάτι που ταιριάζει σε όλες σας, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να φορεθεί όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Σήμερα θα εστιάσουμε στο λευκό jumpsuit, στο πιο πολυτελές χρώμα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ολόσωμη λευκή tuxedo φόρμα με δέσιμο στη μέση.

Το look της που

έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα mules με λουριά Mark Milan και σουέντ τσόκερ κορδόνι με μήκος που ενσωματώνεται εκεί που εσείς θέλετε από τη συλλογή Club Riviera της Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα καθαρά μάτια με λεπτό eyliner, τις γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, το ρουζ Coral Cove No 05 της Milani και στα χείλη το κόκκινο κραγιόν Imperial Red Luxe Lip Color της Bobbi Brown και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Ας δούμε τώρα πως έχουν φορέσεις τις λευκές ολόσωμες φόρμες 10 από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους για να πάρετε και εσείς ιδέες.

Beyonce

Kate Hudson

Emma Watson

Eva Longoria

Gigi Hadid

Heidi Klum

Kylie Jenner

Rita Ora

Taylor Swift

Zoe Saldana

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/4

Keywords
Τυχαία Θέματα