Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/11

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ρούχα και αξεσουάρ.

Μην ανησυχείτε καθόλου. Αυτά δεν θα τα φορέσετε μόνο τώρα, αλλά θα τα έχετε για πάντα, αφού είναι σούπερ κλασικά και διαχρονικά. Φούστες, παντελόνια, φορέματα, σακάκια, μπότες, γόβες, τσάντες κ.α. είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δείτε στα μαγαζιά.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα ροζ μοχέρ πουλόβερ και μια μαύρη δερμάτινη φούστα με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που παραπέμπει σε wrap.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κρίκους και τσόκερ με κρυσταλλάκια και καρδούλα, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι ροζ ψηλοτάκουνες vinyl γόβες, Billero.

Tο μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και τα μαλλιά της, τα οποία επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ήταν ένα χαμηλό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/11

Keywords
Τυχαία Θέματα