Αυτό είναι το ελληνικό brand με τα πολυμορφικά ρούχα που ύμνησε η βρετανική Vogue!

Κορίτσια, σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Paio Concept, ένα φρέσκο και υπέροχο brand στο χώρο της ελληνικής μόδας που σίγουρα θα το λατρέψετε, όπως ακριβώς και εμείς και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Πίσω από αυτό κρύβεται η σχεδιάστρια Μαρία Παμπόρη, η οποία γέννησε την πρωτοποριακή ιδέα της πώλησης… μισού ρούχου, πάνω στην οποία βασίζονται όλες οι συλλογές της.

Συγκεκριμένα τα ρούχα της χωρίζονται σε δύο διαφορετικά κομμάτια δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα

να διαμορφώσει το δικό της μοναδικό ρούχο, επιλέγοντας το χρώμα και το σχέδιο θέλει.

Απώτερος στόχος και σκοπός της η προώθηση ποιοτικών ρούχων που είναι ικανά να ικανοποιούν κάθε φορά την γυναικεία δημιουργικότητα.

Η χειμερινή κολεξιόν του brand είναι φανταστική, απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει ξεχωριστή και μοναδική και είναι γεμάτη ρούχα που συνδυάζουν την ποιότητα, την καινοτομία και τις προσιτές τιμές. Γι’ αυτό άλλωστε και έχει φιλοξενηθεί σε πολλά διεθνή περιοδικά μόδας, όπως η βρετανική Vogue και μάλιστα δυο φορές μέχρι τώρα.

Τα ρούχα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και στα social media της εταιρείας (τα βλέπετε παρακάτω). Επιπλέον μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στο Site www.paioconcept.com.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 403 30 71

Facebook: Paio the Original Concept

Instagram: @paioconcept

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα