Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/11

Το monochrome dressing είναι χωρία καμία αμφιβολία η πιο κομψή τάση των τελευταίων ετών αλλά και μια από τις δυσκολότερες, αφού πρέπει να συνδυάσετε κομμάτια και αξεσουάρ στις ίδιες αποχρώσεις από την κορυφή έως τα νύχια. Το αποτέλεσμα όμως πάντα είναι ένα εντυπωσιακό tone to tone look που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο. Από εδώ και στο εξής λοιπόν σου προτείνουμε να το υιοθετήσεις, φεύγοντας από την κλασική συνταγή του μαύρου και λέγοντας ΝΑΙ σε ζωηρά χρώματα που δημιουργούν ένα statement στυλ.

Σε αυτό το trend

έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα τιρκουάζ σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από  ζιβάγκο και ψηλόμεσο σορτς με ενσωματωμένη ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι over the knee καστόρινες τιρκουάζ μπότες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyliner και η έντονη τιρκουάζ σκιά σε όλο το μάτι και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail με χωρίστρα στο πλάι, ατημέλητες τούφες και όγκο στην κορυφή.

Η σημερινή έμπνευση για την εμφάνιση της Φαίης μας ήταν η διαφημιστική καμπάνια του οίκου Max Mara που είναι πολύ αγαπημένος όλων των γυναικών, είτε περπατούν στο κόκκινο χαλί, είτε ζουν στα διπλανά διαμερίσματα. Δείτε περισσότερα στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τα social media:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bright tones. @giedre.dukauskaite wears a total #MaxMaraFW19 look in this @harpersbazaarus editorial. Photographer: @sebkimstudio Stylists: @menamorado #MaxMaraWomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara) στις 30 Σεπ, 2019 στις 1:39 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Presenting the iconic #MaxMaraTeddyBear coat now in cyan, worn by the beautiful @adutakech backstage at the #MaxMaraFW19 runway show. #MaxMara #FW19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara) στις 15 Σεπ, 2019 στις 3:05 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The power of glamour. Introducing the #MaxMaraFW19 campaign shot by Steven Meisel. Discover the full campaign now on maxmara.com. #MaxMara #FW19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara) στις 13 Σεπ, 2019 στις 6:36 πμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Σας πείσαμε να ακολουθήσετε κι εσείς αυτή την υπέροχη και τόσο σικ τάση της  μόδας;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/11

Keywords
Τυχαία Θέματα