Η Μαρία Αντουανέτα γίνεται πηγή έμπνευσης για το μακιγιάζ των γιορτών

Τα φετινά Χριστούγεννα το make up look σας είναι εμπνευσμένο από τη Μαρία Αντουανέτα! Κινείται στο πνεύμα της Γαλλικής φιλελεύθερης και ριζοσπαστικής σκηνής, όταν η νέα γενιά σπάει τους κανόνες και τους επαναπροσδιορίζει. Μία εποχή επανάστασης και ανατροπών που άκμασε ο διαφωτισμός και κατακτήθηκαν οι έννοιες της ελευθερίας και της ισότητας. Αφηρημένα νεοκλασικά σχήματα, πορσελάνινες επιφάνειες, χρυσά κουμπιά, λουστρίνι και μετάξι

αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια της περιόδου. Κλασικές υφές ανατρέπονται και συνδυάζονται με επαναστατικές αντιθέσεις χρωμάτων, με το έντονο κόκκινο και το τολμηρό μπλε να συνυπάρχουν αρμονικά με απαλούς nude τόνους. 

Εμείς ανακαλύψαμε τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν. Πρόκειται για τη γιορτινή συλλογή της Erre Due που ονομάζεται Antoinette.

Beauty Color Palette: Κλασικές υφές συνδυάζονται με επαναστατικές αντιθέσεις χρωμάτων και συνυπάρχουν αρμονικά με απαλούς nude τόνους. Πρόκειται για μια παλέτα με τέσσερις matte και satin σκιές ματιών και ένα ρουζ για ολοκληρωμένες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Blush & Glow Palette: Η κομψότητα και η πολυτέλεια της εποχής αποτυπώνεται στη συγκεκριμένη παλέτα ρουζ και highlighter με τρεις μοναδικές αποχρώσεις με satin τελείωμα για εκλεπτυσμένη λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Έχει λεπτή, βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια.

Silky Premium Lip Definer: Η εποχή των ανατροπών και της επανάστασης αντικατοπτρίζεται μέσα από δύο τόσο κλασικές αλλά ταυτόχρονα τόσο αντίθετες αποχρώσεις μολυβιών χειλιών, μια nude και μια κόκκινη. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση δε φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών χαρίζοντας πλούσιο, γεμάτο χρώμα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Lip Shine Gloss: Απαλό lipgloss με λεπτή, μεταξένια υφή που περιποιείται, ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη, χωρίς να κολλάει.

Nail Lacquer: Η συλλογή ολοκληρώνεται με τις δύο νέες αποχρώσεις Pro Gel στα χρώματα της Γαλλικής ριζοσπαστικής σκηνής και τη νέα ολόχρυση απόχρωση Exclusive Nail Lacquer που αντικατοπτρίζει την εποχή που άκμασε ο διαφωτισμός.

Διαβάστε ακόμη:

Το χρωματιστό eye makeup της Kaia Gerber πάει κόντρα στο γκρίζο του Χειμώνα

Τον πιο απίθανο τρόπο για το τέλειο winged eyeliner τον αποκάλυψε μια influencer και πρέπει να τον δείτε τώρα αμέσως (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα