American Music Awards: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Τα American Music Awards πραγματοποιήθηκαν και οι stars φρόντισαν να μας γοητεύσουν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Οι beauty experts δημιούργησαν για άλλη μια φορά απίθανα looks στις πελάτισσες-φίλες τους, μερικά από τα οποία μας άφησαν άφωνες. Selena Gomez,

Halsey, Dua Lipa και Christina Aguilera περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκαν αποδεικνύοντας πως έχουν στο πλάι τους χαρισματικούς make up artists και hairstylists.

Η Halsey ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς  χάρη στο hair look αλλά και το μακιγιάζ που την έκαναν να μοιάζει με μεταμοντέρνα γκέισα. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Martin-Christopher Harper. Μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά και σφιχτά και τοποθέτησε ολόισιες τούφες στην κορυφή. Το μακιγιάζ της ήταν εκκεντρικό αλλά τέλειο σε ροζ και τιρκουάζ αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey) στις 24 Νοέ, 2019 στις 8:37 μμ PST

Η Selena Gomez εμφανίστηκε με 90’s hair look που θύμιζε πολύ το αντίστοιχο της Kim kardashian. Η hairstylist Marissa Marino χτένισε το μακρύ bob της ίσιο με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα δημιουργώντας ένα vintage look που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. O celebrity make up artist κράτησε την επιδερμίδα της Gomez βελούδινη και λαμπερή ενώ χρησιμοποίησε γήινους τόνους σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις 24 Νοέ, 2019 στις 6:30 μμ PST

Η Christina Aguilera ακολουθώντας το look που αγαπάει τον τελευταίο καιρό μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν sleek σφιχτό χαμηλό κότσο ενώ ο προσωπικός της make up artist Etienne Ortega επέλεξε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ροδακινί-μπρονζέ αποχρώσεις και ένταση στις βλεφαρίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις 24 Νοέ, 2019 στις 6:12 μμ PST

Ο hairstylist της Dua Lipa, Iggy Rosales μάζεψε τα μαλλιά της σε μια ψηλή και σφιχτή αλογοουρά χρησιμοποιώντας extensions φυσικά ενώ o make up artist Anthony H. Nguyen δημιούργησε ένα φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους και έξτρα λάμψη στα χείλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις 24 Νοέ, 2019 στις 8:12 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τονωτική λοσιόν: Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τους λόγους που πρέπει να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά

Katherine Langford: Το beauty look της στα American Music Awards θα σας αφήσει άφωνες

Keywords
Τυχαία Θέματα