Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/9

Το λάδι χρώμα που είδαμε στις συλλογές αγαπημένων μας σχεδιαστών μόδας, όπως οι: Stella McCartney, Jacquemus, Chloé, Tom Ford, Ports 1961, 3.1 Phillip Lim κ.α. θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε κι εσείς πιστά.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λαδί σύνολο από την εταιρεία

Desiree Fashion που αποτελείται από μια μίνι δερμάτινη ψηλόμεση φούστα συνδυασμένη με ένα T-shirt με διακοσμητικό animal print τσεπάκι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε κάντε κλικ ΕΔΩ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού, La Vie Jewelry και μαύρα αρβυλάκια, Superga.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Εμείς για το fashion tip της ημέρας θα σταθούμε στα αρβυλάκια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φορέσετε αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό και ψάξαμε και βρήκαμε τους ωραιότερους για να πάρετε ιδέες για τις επόμενες σας εμφανίσεις.

Δείτε λοιπόν πως τα συνδυάζουν κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα και ανεβάζουν καθημερινά ενσταντανέ τους στο Pinterest, fashion bloggers αλλά και ο διάσημος οίκος Dior που τα έχει εντάξει στη συλλογή του κάνοντάς τα ακόμα πιο φρέσκα και σημερινά. Ποιος από τους παρακάτω τρόπους σας αρέσει περισσότερο;

Λοιπόν κορίτσια, ποια από τις παραπάνω επιλογές σας ενθουσίασε; Ο απλός, παραδοσιακός και καθημερινός, με το τζιν παντελόνι σας και ένα biker jacket η ένα cropped πουλοβεράκι δηλαδή, ή ο εναλλακτικός, με το κοστούμι σας ή τα βραδινά σας φορέματα;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/9

Keywords
Τυχαία Θέματα