Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/6

Σας έχουμε πει ότι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, είναι το μπλε. Ποιο όμως είναι το print που κυριαρχεί σε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτό το Καλοκαίρι; Και σίγουρα το έχεις δει παντού; Η απάντηση είναι το tropical που αμέσως μας φτιάχνει τη διάθεση και μας… ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη με φοίνικες και ηλιοβασιλέματα.

Θα το βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, σε τέλειους συνδυασμούς και είναι

ιδανικό τόσο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, όσο και για τις επίσημες. Να σας θυμίσουμε πως αυτό ήταν πολύ έντονο στην τελευταία συλλογή του οίκου Versace, το οποίο έκλεισε η Jennifer Lopez.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα κοντομάνικο κρουαζέ φόρεμα με τέλειο print με φοίνικες, με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια σουέντ πράσινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι τιρκούαζ δερμάτινα mules, Zara.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με φορέματα με φοίνικες σε διάφορα μήκη και χρώματα και πως τα έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katja | C‘est Levi (@cestlevi) στις 15 Ιούλ, 2019 στις 11:59 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Lewis (@espressoandchanel) στις 17 Φεβ, 2019 στις 6:48 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luise (@l.u.ise) στις 18 Νοέ, 2019 στις 10:16 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivian Secrève | Amsterdam (@thedailydutchy) στις 13 Φεβ, 2020 στις 3:16 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Star_Dust (@stari_dust) στις 20 Μάι, 2020 στις 7:21 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayleigh @ Grierson’s Globe (@griersonsglobe) στις 9 Μάι, 2020 στις 5:14 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Two gardens (@twogardenstyle) στις 3 Δεκ, 2019 στις 5:30 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma (@travelbugem) στις 31 Αύγ, 2019 στις 6:55 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia Johnson |Sweet Life of Mia (@sweetlifeofmia) στις 9 Μάι, 2019 στις 7:20 μμ PDT

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα