Σου έσπασε το νύχι; Δες πώς θα το διορθώσεις!

Προσπαθώντας να ανοίξετε ένα αναψυκτικό στην παραλία ή κάνοντας μια αδέξια κίνηση καταφέρατε να σπάσετε το νύχι σας. Και συμβαίνει πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή και στο πιο απίθανο μέρος.

Το πιθανότερο είναι το nail bar να είναι κλειστό μιας και κάτι τέτοια γίνονται το weekend, το βράδυ ή το πρωί ενώ ετοιμάζεστε να φύγετε βιαστικά για το γραφείο.

Δεν μπορείτε να το αφήσετε έτσι, το γνωρίζουμε. Είναι ενοχλητικό και άβολο. Οι ειδικοί λοιπόν είναι και πάλι εδώ με τα tricks και τις απίστευτες συμβουλές τους. Και φυσικά έχουν

τη λύση και για το σπασμένο νύχι.

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε κάποιες βασικές πληροφορίες που αφορούν στα νύχια: Αποτελούνται από κερατίνη, την ίδια δηλαδή πρωτεΐνη που έχουν τα μαλλιά και το δέρμα. Αυτό σημαίνει πως μπορούν επίσης να είναι ξηρά και να σπάνε ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο που επιβάλλεται να πλένετε τα χέρια σας αρκετές φορές την ημέρα.

Επίσης έχουν την ιδιότητα να απορροφούν ευκολότερα το νερό με αποτέλεσμα να εισχωρεί στα κύτταρά τους δημιουργώντας αδυναμία με αποτέλεσμα να σπάνε ευκολότερα. Παράλληλα επηρεάζονται και από τη συχνή χρήση προϊόντων όπως είναι το ασετόν, τα βερνίκια νυχιών αλλά και τυχόν τοποθέτηση πρόσθετων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How to fix a broken nail with a tea bag. Yes you heard that right a tea bag. 1. Grab and tea bag and cut it to fit over your broken nail 2. Apply a coat of clear nail polish 3. Place tea bag on nail 4. Smooth it out and get and air bubbles out 5. Let it dry 6. Buff nail smooth 7. Apply polish . . . . . . . . #nailrepairs #teabagnails #teabagnailrepair #brokennails #nailtech #nailsalons #localbusiness #baringanailsalon #caloundranails #caloundranailtech

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nail Tech Caloundra West (@truebeauty_nailbar) στις 20 Απρ, 2020 στις 6:54 μμ PDT

Τι πρέπει να κάνετε αν σπάσει φυσικό νύχι: Αν βρίσκεστε έξω καλό είναι αρχικά να το καλύψετε με ένα bandage ώστε να το προστατεύσετε μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι. Για να το κολλήσετε σωστά θα πρέπει να απλώσετε με ένα μικρό βουρτσάκι μικρή ποσότητα κόλλας για νύχια που θα βρείτε στα καταστήματα με προϊόντα νυχιών για επαγγελματίες.

Εμείς σας προτείνουμε να έχετε πάντα μία στο νεσεσέρ σας. Την απλώνετε λοιπόν, την αφήνετε να στεγνώσει, περνάτε μία δεύτερη στρώση και τέλος λειαίνετε το σημείο με το ειδικό buffer.

Ένα τρικ που επίσης χρησιμοποιούν οι nail artists είναι εκείνο με το σακουλάκι από τσάι. Παίρνετε ένα μικρό κομμάτι από το σακουλάκι και το τοποθετείτε πάνω στο νύχι. Στη συνέχεια απλώνετε δύο στρώσεις base coat. Αφού στεγνώσουν εφαρμόζετε το βερνίκι νυχιών.

Και είστε έτοιμες!

Διαβάστε ακόμη:

Καρύδα: Τα 8 ωραιότερα beauty προϊόντα με το απόλυτο άρωμα του Καλοκαιριού!

Κι όμως, η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της Lucy Hale αποτελείται από 25 βήματα -Δείτε την!

Keywords
Τυχαία Θέματα