Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/10

Total off- white! To αγαπάμε, το αγαπάνε φέτος και τα brands και οι σχεδιαστές μόδας και έτσι μπορούμε με τη συγκατάθεσή τους να γεμίσουμε την ντουλάπα μας με λευκά σύνολα.

Η Φαίη μας λατρεύει αυτό το χρώμα και το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή αλλά και εκτός πλατό. Σήμερα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό με ένα total off- white look που ήταν πολύ κομψό και stylish.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας εμφανίστηκε στο

πλατό με πουκάμισο και φούστα με εντυπωσιακό σκίσιμο, ενώ αργότερα πρόσθεσε στο outfit και ένα καρό παλτό, που είναι μια από τις hot τάσεις της σεζόν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σπαστά, σε ένα ανάλαφρο look που της πήγαινε πολύ.

Το Beauty tip της ημέρας: Πειραματίσου με τα μαλλιά σου, δοκίμασε διαφορετικά χτενίσματα και παίξε με τις αποχρώσεις αλλά και τα στιλ. Θα εκπλαγείς με το πόσο θα σου φτιάξει τη διάθεση η περιποίηση των μαλλιών σου.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 21/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα