Η Lady Gaga ακολουθεί το παράδειγμα της JLo και οι θαυμάστριες της έχουν ξετρελαθεί

Τη Lady Gaga την έχουμε αγαπήσει τον τελευταίο καιρό. Αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει τις τάσεις, επέλεξε τους καλύτερους beauty experts και σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο όμορφη και chic. Θα εξαιρέσουμε τις τελευταίες της στο Las Vegas

αφού είναι στο πλαίσιο του show οπότε και ακολουθεί την παλιά συνταγή με εκκεντρικά look και γαλάζια μαλλιά. Θα μείνουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της σε πρεμιέρες και απονομές βραβείων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις 27 Σεπ, 2018 στις 5:25 μμ PDT

Επειδή λοιπόν έχει γίνει beauty icon και το γνωρίζει αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της JLo. Δημιούργησε το δικό της beauty brand! Ονομάζεται “Haus Beauty” και περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Φυσικά δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία λανσαρίσματος αλλά σίγουρα θα είναι μέσα στο 2019.

Η Lady Gaga αποκαλύψει την ίδρυση του Haus Beauty με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Χρησιμοποιεί hashtags με τη συγκεκριμένη ονομασία κάτω από τα posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις 16 Ιαν, 2018 στις 11:35 πμ PST

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga υπογράφει beauty σειρά αφού το 2009 και το 2010 είχε λανσάρει ένα κραγιόν και ένα λιπ γκλος με την MAC στο πλαίσιο της Viva Galm καμπάνιας όπου τα έσοδα από τα προϊόντα στηρίζουν τον αγώνα κατά του AIDS. Ενώ παράλληλα υπάρχει και το άρωμα που φέρει την υπογραφή της το οποίο ονομάζεται Lady Gaga Fame.

Είναι γνωστό ότι έχει εμμονή τόσο με το μακιγιάζ όσο και με την επιδερμίδα και τα μαλλιά της. Ξεκίνησε με extravagant looks που συζητήθηκαν πολύ αλλά σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι προσπαθεί πάντα να μην ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την επιδερμίδα της ενώ παράλληλα την φροντίζει σχολαστικά. Όταν δεν βρίσκεται σε tour αποφεύγει να φορά make up ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την προσωπική της facialist ώστε να εφαρμόζει θεραπείες που χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα.

H αλήθεια είναι ότι είμαστε σίγουρες ότι η Haus Beauty θα έχει ενδιαφέρουσες φόρμουλες και υπέροχα χρώματα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κανόνες περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά το 2019, δηλαδή από σήμερα κιόλας

Αν έχετε φυσικές μπούκλες μην τις ισιώσετε αλλά υιοθετείστε τα ωραιότερα χτενίσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα