Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/9

Η Φαίη μας την τρίτη ημέρα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα για την καινούργια σεζόν, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα μίνι φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, στα χρώματα του Φθινοπώρου -ναι, ξέρουμε πόσο λατρεύετε το καφέ και όλες τις εκδοχές του, από το πολύ ανοιχτό, μέχρι το σκούρο.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα που δίνει την εντύπωση δύο κομματιών, μιας μπλούζας

και μιας φούστας. Το πάνω μέρος του είναι μπεζ, από κρεπ και το κάτω μέρος του καφέ, από σουέντ.

Το look της που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις, έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινες αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το highlighter OFRA Nikkie Tuturials, τις σκιές από την παλέτα Naked Ultimate Basics της Urban Decay, το ρουζ Just a Pinch από τη MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 5 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση – αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/9

Keywords
Τυχαία Θέματα