Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τo beauty backstage του Oίκου Burberry

Στα παρασκήνια του Οίκου Burberry υπήρξαν μεγάλες αλλαγές. Ο σχεδιαστής του αποφάσισε να διαφοροποιήσει την ομάδα των beauty experts και να δώσει το ελεύθερο στους top of the tops να δημιουργήσουν μια νέα εποχή!

Η make up artist Pat McGrath (ναι, τελικά βρίσκεται πίσω από τα πάντα), o haistylist

Guido Palau (επίσης) και ο hair colourist Josh Wood (όλοι παλιοί γνώριμοι από την εποχή Givenchy) βρέθηκαν στα παρασκήνια για να κάνουν τα μαγικά τους. Και φυσικά το πέτυχαν αφού τα looks που δημιούργησαν συζητιούνται ήδη!

Φυσικά κρατάνε τις καθαρές και απλές γραμμές που χαρακτηρίζουν τον Οίκο αλλά πρόσθεσαν δικές τους πινελιές όπως κατακόκκινα χείλη και έντονο cateye με σκιές σε καφέ και μπρονζέ τόνους στο μακιγιάζ ενώ στα μαλλιά, επτά μοντέλα απέκτησαν φωτεινό κατάξανθο χρώμα ή έντονο κόκκινο, όπως αυτό του μοντέλου Mariacarla Boscono!

Το street style επικράτησε με χαμηλά, ανεπιτήδευτα σινιόν τυλιγμένα σε μεταξωτά μαντήλια, ένα look που είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα το δούμε να φοριέται με μανία.

Στην ταράτσα του Mail Centre στο Νότιο Λονδίνο όπου πραγματοποιήθηκε το show άνοιξε ένα νέο , μεγάλο κεφάλαιο αφού ο Οίκος αποφάσισε να δώσει μια νέα πνοή στην ομορφιά και ένα μήνυμα: Όλες μπορούμε να αποκτήσουμε το Burberry beauty style!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το νέο κούρεμα της Kristen Stewart που, όχι, δεν είναι bob!

Η make up-free selfie της Lana Del Rey μας σόκαρε, με την καλή έννοια

Keywords
Τυχαία Θέματα