ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Λάουρα Νάργες

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Λάουρα ΝάργεςΤρίτη, Δεκέμβριος 18, 2018 - 16:43

❱❱ H πρόκληση με την μικρή ντουλάπα παπουτσιών

Η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το... δράμα της, δείχνοντας την ντουλάπα της με τα δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) παπούτσια της. «Μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματα, αλλά ζω μια πολύ θετική απόγνωση. Δεν χωράω! Πρέπει μια μέρα να ασχοληθώ μόνο με παπούτσια. Μόνο»

σχολίασε η παρουσιάστρια, σημειώνοντας στο βίντεο ότι τα παπούτσια αποτελούν το «μικρό της φετίχ» και τα αγαπάει!

Κυρία Νάργες, αυτό που αντιμετωπίζετε είναι στ’ αλήθεια τρομερό! Και δεν εννοούμε μόνο τη στενότητα της ντουλάπας σας... Πρώτον: «Θετική απόγνωση», δυστυχώς για σας, δεν υπάρχει! Δεν είναι δόκιμος όρος, αφού αποτελεί οξύμωρο σχήμα. Δηλαδή, ή θετικό θα είναι κάτι ή θα επιφέρει απόγνωση.



Δεύτερον: Οταν πολύς κόσμος περιμένει να έρθουν τα Χριστούγεννα χωρίς θέρμανση και τροφή, πιστέψτε μας, τα πολλά παπούτσια σας, που είναι και το «φετίχ» σας, και η μικρή ντουλάπα σας φαντάζουν ως προσπάθεια επίδειξης πλούτου, που και πάλι όμως τη χαλάει το μέγεθος της ντουλάπας.
Εν πάση περιπτώσει, σας έχουμε λύση: Ζητήστε από τον Αγιο Βασίλη να σας κάνει σαρανταποδαρούσα, ώστε να τα φοράτε όλα μαζί τα παπούτσια και να μένει χώρος στην ντουλάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα