Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/10

Παρασκευή, τελευταία ημέρα της εβδομάδας και ήρθε η στιγμή να σας μιλήσουμε ξανά για το muscle T-shirt, το fashionable ρούχο που αγαπήσατε το Καλοκαίρι όσο κανένα και που θα συνεχίζετε να το φοράτε με την ίδια μανία και αυτή τη σεζόν.

Αν δεν έχετε ακόμα ένα στην γκαρνταρόμπα σας -κακώς, πολύ κακώς, αν μας ρωτάτε- είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα, είτε βαμβακερό, είτε μεταξωτό, είτε από βισκόζη, σε στενή ή άνετη και oversized γραμμή.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για

την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Access Fashion που αποτελείται από ένα λευκό muscle T-shirt και μια off white μίντι φούστα με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με layering μενταγιόν, MakKon και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan,

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια με γυρισμένες προς τα έξω άκρες, χωρίστρα στη μέση και όγκο.

Η διάσημη Tik Toker, Taylor Hage, σας δείχνει 5 τρόπους για να φορέσετε το muscle T-shirt σας και να κερδίσετε όλες τις εντυπώσεις. Ποιον από τους παρακάτω θα επιλέξετε;

#1. O πιο συνηθισμένος και safe συνδυασμός είναι με ένα mom jean και δερμάτινη ζώνη. Η Τaylor ολοκληρώνει σχεδόν πάντα το look της με κολιέ- αλυσίδα και κομψά σκουλαρίκια.

View this post on Instagram

Eye makeup to match my nails.

A post shared by Taylor Hage (@tayhage) on Jun 11, 2020 at 10:48am PDT

#2. Με ένα τζιν σορτσάκι και ζώνη και πρόσθεσε στο outfit σου μερικά κοσμήματα αλλά και ένα ζευγάρι mules.

View this post on Instagram

Literally melting! At least my makeup still looks good. Tried out @patmcgrathreal for my eyes and lips

A post shared by Taylor Hage (@tayhage) on Jun 17, 2020 at 12:04pm PDT

#3. Oι πιο συνηθισμένες αποχρώσεις που έχουμε δει στα muscle t-shirts είναι το λευκό, το μαύρο και το μπεζ. Η ίδια όμως κάνει την ανατροπή και φοράει το δικό της και σε παλ greige (συνδυασμός μπεζ και γκρι) δημιουργώντας ένα ακόμα υπέροχο look.

View this post on Instagram

Dressed up a little today! Also…peep the new nails by @amyle.nails

A post shared by Taylor Hage (@tayhage) on Jun 9, 2020 at 11:37am PDT

#4. Μπορείς να το φορέσεις και με ένα baggy jeans. Άλλωστε αυτά τα φαρδιά τζιν είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση της σεζόν και τα επιλέγουν όλες οι influencers.

View this post on Instagram

Chanel….

Keywords
Τυχαία Θέματα