H Rihanna δημιούργησε το δικό της Πανεπιστήμιο ομορφιάς και τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει!

Η Rihanna έχει μεγάλη αδυναμία στα εξεζητημένα make up looks και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τη δική της σειρά. Πρόκειται για τη γνωστή Fenty Beauty που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από ηλικία ή χρώμα δέρματος.

Δεν είναι τυχαίο πως το φον ντε τεν της σειράς περιλαμβάνει τεράστια χρωματική γκάμα ενώ ταυτόχρονα έχει λανσάρει super λαμπερές υφές και τέλειες αποχρώσεις σε σκιές και

blush. 

Αμέσως μετά το λανσάρισμα η Rihanna δημιούργησε εμπνευσμένα video στο You Tube όπου δείχνει στις θαυμάστριές της όλα τα νέα προϊόντα αλλά και τον τρόπο εφαρμογής.

Και τώρα έρχεται με ένα “Πανεπιστήμιο Ομορφιάς” στο οποίο μπορεί να φοιτήσουν ελεύθερα όλες οι γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ.

Ονομάζεται Fenty Beauty Univesity στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε virtual μαθήματα με καθηγητές μερικούς από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους beauty experts.

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε 3 ενότητες-κατηγορίες. Η πρώτη έχει να κάνει με τη βάση και ονομάζεται “Covering all the Bases”, η δεύτερη με το μακιγιάζ ματιών και η τρίτη με την εφαρμογή του κραγιόν.

Καθηγήτρια είναι η προσωπική make up artist της Rihanna, Priscilla Ono η οποία μοιράζετε με τις μαθήτριές της όλα τα μυστικά και τα tricks που χρησιμοποιεί για να χαρίσει την αγαπημένη της star τα εκκεντρικά looks που τόσο αγαπάει.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να ξεκινήσετε μαθήματα σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Barbie: Φορά την αγαπημένη της μάσκα λάμψης των celebrities και αποδεικνύει πως είναι το Νο1 beauty icon όλων των εποχών!

Τα headbands που είδαμε στις πασαρέλες είναι φανταστικά! Θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό bun

Keywords
Τυχαία Θέματα