Billie Eilish: Συνδύασε το μανικιούρ της με τη μάσκα προστασίας -Σας αρέσει το αποτέλεσμα;

Η Billie Eilish κέρδισε τρία βραβεία στην απονομή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στις κατηγορίες Best New Artist, Top Female Artist και Top Billboard 200 Album, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή.

Η Eilish εκτός από μια από τις νεότερες και πιο ταλαντούχες stars των τελευταίων χρόνων είναι γνωστή και για τις εντυπωσιακές και εξεζητημένες της δημόσιες

εμφανίσεις της με σήμα κατατεθέν τα nail look που υιοθετεί.

Αγαπάει να τα συνδυάζει με τις δημιουργίες γνωστών οίκων που φορά και δεν θα μπορούσε παρά να κάνει το ίδιο και στα συγκεκριμένα βραβεία.

Η τραγουδίστρια του “Bad Guy” επίλεξε ένα floral-army ensemble με matchy-matchy καπέλο και μανικιούρ. Η 18χρονη star ακολούθησε την μονοχρωματική τάση που κάνει θραύση τη φετινή σεζόν aka όλο το look της κινήθηκε στους πράσινους τόνους και έφερε την υπογραφή του οίκου Gucci.

Όσον αφορά στο μανικιούρ της ήταν κι αυτό πράσινο με λουλούδια όπως ακριβώς και η μπλούζα και το καπέλο της. Τόνισε το nail look ακόμη περισσότερο φορώντας ένα χρυσό δαχτυλίδι στολισμένο με μια πεταλούδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billboard Music Awards (@bbmas) στις 14 Οκτ, 2020 στις 6:17 μμ PDT

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish υιοθετεί ένα τέλειο, matchy μανικιούρ. Και στα Grammys συνδύασε το πράσινο μανικιούρ της με την δημιουργία του οίκου Gucci που επίσης φορούσε και ήταν πραγματική φανταστική.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε το ίδιο; Ε, κορίτσια τι λέτε; Είναι ναι από σας ή όχι;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Επιλέξτε τον ορό που σας ταιριάζει και μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ακόμη κι αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα!

Η κόρη της Beyonce εξελίσσεται σε τέλεια make up artist και πρέπει να δείτε το τελευταίο look που δημιούργησε στη γιαγιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα