Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/6

Τα ρούχα με γεωμετρικά μοτίβα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας τη σεζόν που διανύουμε. Σας χαρίζουν ένα τέλειο vintage στυλ, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και είναι ιδανικά για… statement εμφανίσεις. Φορέματα, φούστες, ζιπ κιλότ, πουκάμισα, παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν με ρούχα σε ανάλογο ύφος, ή με basic κομμάτια για εσάς

που δεν σας αρέσουν οι υπερβολές και αποφεύγετε το ρίσκο.

Την τάση αυτή ακολούθησε και η Φαίη μας σήμερα στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία anel, βαμβακερό, μίνι, με λευκή βάση με χρωματιστά διακοσμητικά γεωμετρικά σχέδια.

To look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ένα ζευγάρι γαλάζια ψηλοτάκουνα πέδιλα λουστρίνι με ασημένια διακοσμητικά σχέδια με την υπογραφή Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές το ρουζ Just a Pinc της MAC που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά, το τραβηχτό eyliner και στα χείλη το κραγιόν OR 417 Fire Topaz από τη Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Ακολουθούν δέκα φωτογραφίες με celebrities, bloggers αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας που θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε τέλειες εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/6

Keywords
Τυχαία Θέματα