Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/10

To T-shirt είναι χωρίς καμία ευκολία το πιο βολικό, άνετο και εύκολο ρούχο της γκαρνταρόμπας σας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές και σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις -αρκεί βέβαια να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

Access Fashion που αποτελείται από ένα ασπρόμαυρο T-shirt και μια μαύρη σατέν μίνι φούστες με σούρες. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπλε σατέν ψηλοτάκουνες γόβες με διακοσμητικά στοιχεία, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το μοβ κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα το T-shirts τους αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που τις ανέβασαν στις πασαρέλες τους. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Edward BerthelotGetty Images/Ideal Image

Kirstin SinclairGetty Images/Ideal Image

Daniel ZuchnikGetty Images/Ideal Image

Edward BerthelotGetty Images/Ideal Image

Edward BerthelotGetty Images/Ideal Image

Edward BerthelotGetty Images/Ideal Image

Edward BerthelotGetty Images/Ideal Image

Claudio LaveniaGetty Images/Ideal Image

Christian VierigGetty Images/Ideal Image

Christian VierigGetty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/10

Keywords
Τυχαία Θέματα