Δείτε τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια

Η Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε ως μέλος των Spice Girls αλλά έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο chic celebrities ever. Παράλληλα είναι και beauty icon και σαν μην έφτανε αυτό έγινε μία από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας ενώ δημιούργησε και δικό της beauty brand.

Photo: Adrian Edwards/Getty Images/Ideal Image

Συχνά μέσα

από συνεντεύξεις της ή posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών αλλά και λεπτομέρειες από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Όσο αφορά τα μαλλιά της μάλιστα είναι ιδιαίτερα προσεκτική μιας και είναι πολύ λεπτά και αδύναμα και χρειάζονται ειδική φροντίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία, πολλά χρόνια χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σαμπουάν και conditioner αφού είναι τα μοναδικά που καλύπτουν τις ανάγκες της και χαρίζουν απαλότητα, λάμψη και όγκο.

Πρόκειται για τα Oribe shampoo και conditioner τα οποία εκτός όλων των άλλων έχουν απίθανη μυρωδιά.

Το σαμπουάν περιέχει θρεπτική καρύδα στη σύνθεση του, κερατίνη που επανορθώνει και βρώμη που χαρίζει έξτρα λάμψη. Το conditioner χάρη έλαιο Macadamia που περιέχει προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα.

Αν και τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο.

Κεντρική photo: Samir Hussein/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Paris Jackson αποδεικνύει πως το french manicure δείχνει τέλειο και στα κοντά νύχια

Μαύρο κραγιόν: Πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά γιατί θα το δείτε παντού από εδώ και στο εξής

Keywords
Τυχαία Θέματα