Kate Moss: Υπάρχουν τρεις κανόνες που ακολουθεί ώστε η επιδερμίδα της να παραμένει άψογη

Η Kate Moss είναι ένα από τα διασημότερα super models των 90’s. Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφήσεις της άφησαν ιστορία και τώρα η κόρη της ακολουθεί τα χνάρια της.

Η Moss παραμένει δροσερή και όμορφη ακόμη και στα 45 της χρόνια. Είναι σαν να μην έχει περάσει λεπτό από τότε που τη βλέπαμε στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Η ίδια υποστηρίζει πως υπάρχουν λόγοι που η επιδερμίδα της παραμένει άψογη και μάλιστα τρεις συγκεκριμένοι. Τους

αποκάλυψε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε.

Photo Marc: Piasecki/Getty Images/Ideal Image

Κανόνας 1ος: Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της είναι πολύ απλή. Δεν θαυμάζει την κορεάτικη φιλοσοφία που θέλει πολλά προϊόντα κάθε πρωί και βράδυ. Αντιθέτως χρησιμοποιεί τα απολύτως απαραίτητα αρκεί να είναι αποτελεσματικά και να μην ξοδεύει πολύ χρόνο για την εφαρμογή τους.

Photo: Gilbert Carrasquillo/Getty Images/Ideal Image

Κανόνας 2ος: Μένει μακριά από τον ήλιο. Είναι φυσική κοκκινομάλλα και με πολύ ανοιχτή επιδερμίδα. Δεν πηγαίνει πλέον στην παραλία και δεν κάνει ηλιοθεραπεία ενώ χρησιμοποιεί καθημερινά αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 50+.

Κανόνας 3ος: Βουτάει το πρόσωπο της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια. Αρχικά ντρεπόταν να ομολογήσει τη συγκεκριμένη συνήθεια της. Στη συνέχεια και αφού είδε τα αποτελέσματα αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της. Ακολουθεί το συγκεκριμένο τρικ όταν ξυπνά πολύ πρωί. Είναι ο καλύτερος τρόπος αναζωογόνησης ενώ εξαφανίζονται τα πρηξίματα ως δια μαγείας.

Κεντρική photo: Dominique Charriau/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Gigi Hadid έχει ανεβάσει το μονοχρωματικό make up σε άλλο επίπεδο και πρέπει να το δείτε

H Paris Jackson αποδεικνύει πως το french manicure δείχνει τέλειο και στα κοντά νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα