Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/11

Το πουλόβερ είναι το must item της σεζόν, τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να κατεβαίνει και το κρύο κάνει επιτέλους την εμφάνισή του -ε, μπήκαμε στα μέσα του Νοέμβρη πια. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί  έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές μέχρι επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας.

Σε αυτές το έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini

που αποτελείται από ένα μοβ πουλόβερ που μπαίνει το μπρος πίσω, με ένα μαύρο τρουακάρ δερμάτινο παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες λευκές γόβες, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις ανάλαφρες άκρες, την χωρίστρα στο πλάι και τη μαύρη στέκα, ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν -αν δεν έχετε κάποια ακόμα ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε κι εσείς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα το πουλόβερ τους αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που το ανέβασαν στις πασαρέλες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

James Devaney/ Getty Images/ Ideal Image

Laurent Viteur/ Getty Images/ Ideal Image

Pinterest

Pinterest

Beatriz Velasco/ Getty Images/ Ideal Image

Elisabetta A. Villa/ Getty Images/ Ideal Image

Pinterest

Elisabetta A. Villa/ Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/1

Keywords
Τυχαία Θέματα